REKRYTOINTI

Miltä kuulostaisi herätä joka aamu lämpimään auringonpaisteeseen? Suomessa kesä on viikon pidempi kuin talvi, mutta tuntuuko sinusta siltä? Nyt meillä on tarjota sinulle loistava mahdollisuus jättää koleat kelit väliin ja nauttia Espanjan auringosta. Lähde sinäkin kanssamme mieleenpainuvalle matkalle Espanjan aurinkoon!

Ravintolisätukussa meitä inspiroi Pohjoisen luonnon supermarjat. Tarjoamme asiakkaille vain puhtaita ja lisäaineettomia lisäravinteita, kiitos uuden teknologiamme. Kasvamme kovaa vauhtia ja laajennamme nyt myyntitiimiä Fuengirolaan Espanjan toimistollemme.

Mistä tässä on kyse?
Tehtäväsi on myydä laadukkaita ekologisesti valmistettuja ravintolisiä. Emme odota sinulta vuosien kokemusta myynnistä tai asiakaspalvelusta, uskomme että kaikki lähtee perusteellisesta koulutuksesta ja tämän me sinulle haluamme tarjota. Tarvitset vain halun, me annamme kaikki muut työkalut onnistumisellesi.
Huippumyyjäksi perehdyttäminen alkaa palkallisella koulutusjaksolla. Tarjoamme sinulle laadukkaan koulutuksen sekä oppia esimiehiltä ja työkavereilta.

Tehtävä sopii sinulle, joka haluat aidosti kehittyä myynnin ammattilaiseksi, pidit sitten itsenäisestä työstä tai tiimityöskentelystä. Tiimisi tukee sinua ja pääset heidän kanssaan kisailemaan myyntikilpailujen merkeissä ja tsemppaavat esimiehet ovat aina tukenasi! Työpäivän kesto on 7 tuntia, joten sinulle jää myös hyvin aikaa tutustua uuteen kulttuuriin ja unohtumattomiin maisemiin.

Tarjoamme sinulle:

- Pohjolan Ravintolisätukun ROBUST+ tuoteperheen kotimaiset tuotteet, sekä ROBUST-lehden
- Espanjan kovimman palkkauksen (tuntipalkka 10,23 €/h + provisio). Palkka maksetaan kahdesti kuussa.
- Mahdollisuuden kehittää itseäsi ja edetä urallasi
- Mahtavan työympäristön Espanjassa
- Innokkaan ja kannustavan työporukan
- Avustamme asunnon hankinnassa jo ennen Espanjaan saapumista

Heräsikö mielenkiintosi?

Mikäli haluat lisätietoja meiltä, ota yhteyttä viestillä tai soittamalla numeroon 050 551 1176 / Milla. Työn hakeminen tapahtuu hakulinkin kautta.

Saman linkit kautta voit hakea myös Helsingin Kalasataman toimistoomme töihin.


Tässä työsuhteessa noudatetaan Espanjan lainsäädäntöä.

Hae nyt!

Noudatamme tietojenkäsittelyssä tietosuojalainsäädäntöä. 

Kuva: Tom Brunberg "El Limonero on Paseo de maritimo". Fuengirola, Spain.
Kuva: Tom Brunberg "El Limonero on Paseo de maritimo". Fuengirola, Spain.
Kuva: Tania Malréchauffé "Lapland, Finland"
Kuva: Tania Malréchauffé "Lapland, Finland"